Dică, reconfirmat de Becali!

15 decembrie 2017 17:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă, fost jucător şi antrenor al FCSB, a anunţat recent că Nicolae Dică a fost aproape de a fi demis, dar patronul roş-albaştriilor a dezminţit spusele acestuia.

"E aberant. Dacă era, nu vă spuneam eu? Nu întotdeauna am întărit eu poziţia lui Dică la Steaua? Calculele mele le-aţi ştiut voi întotdeauna, exact ca lumina zilei. Tot ceea ce am gândit am spus la tv. Nu mai luaţi în calcul ce spune unul sau altul. Minciuni! N-ai cum să-l dai afară, era pe locul întâi. Ce dacă avea trei înfrângeri la rând? Le-a avut şi din cauza mea, că i-am cerut să facă strategii în aşa fel încât să ne ocupăm de campionat. Cum să-l dai pe om afară când nu e vina lui?", a spus Becali la Digi Sport.

"Acum câteva etape știam că se dorea schimbarea lui, că a fost shimbat. A câștigat meciurile următoare și a scăpat. Depinde de rezultatele echipei. Vă imaginați că dacă pierde două - trei meciuri nu mai are șanse la campionat și iese din Europa League, va fi foarte greu să rămână", declarase Victor Piţurcă.

Mai multe