Diego Maradona a făcut show la debutul ca antrenor în Mexic

18 septembrie 2018 16:23   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Victorios la primul meci ca antrenor al formației mexicane Dorados de Sinaloa, Diego Maradona a făcut selfie-uri cu fanii, dar și cu adversarii

Grație succesului obținut pe teren propriu, cu Cafetaleros Tapachula (4-1), echipa lui Diego Maradona a urcat pe locul 10 în clasamentul diviziei secunde din Mexic. Apariția celui supranumit ”Butoiașul atomic” pe banca acestei grupări la care și-a încheiat cariera de jucător și Pep Guardiola a stârnit emoție. Și deși meciul s-a disputat luni, în tribunele arenei din orașul Culiacan s-au aflat circa 10.000 de spectatori. ”Sosirea lui Maradona ne-a redat moralul. Băieții se simt acum eliberați”, a declarat atacantul ecuadorian Vinicio Angulo, autor a trei din cele patru goluri ale victoriei. Cea dintâi obținută de Dorados de Sinaloa în această ediție de campionat. 

Se vorbește de promovare

Urmărit de fotoreporteri, în timpul partidei, Maradona s-a exteriorizat în stilul său caracteristic. După meci, s-a îmbrățișat și a făcut selfie-uri cu toată lumea. Atât cu jucătorii și fanii echipei sale, cât și cu cei ai formației rivale. Iar apoi a sărbătorit victoria în vestiar.Presa din Mexic a subliniat rolul pe care Maradona l-a avut în resuscitarea formației care nu reușise să bată pe nimeni până acum. Iar dacă înainte se pomenea despre evitarea retrogradării, acum aspirațiile celor din Culiacan par a fi mai mari. "Promovarea nu e atât de imposibilă", a scris ”Ole”.

Mai multe