Din nou haos la Rapid

20 iulie 2015 21:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Când lucrurile păreau că reintră pe făgașul normal, Rapidul primește o lovitură extrem de puternică. Luni, patronul Moraru trebuia să-l prezinte pe Adrian Iencsi ca noul antreor, iar Daniel Pancu, președinte executiv și jucător. Toate planurile s-au schimbat radical, iar giuleștenii sunt pe marginea prăpastiei.

Luni (20 iulie) ar fi trebuit să fie ziua noului început pentru Rapid. Ajunsă în Liga a doua, dar cu intenții serioase de promovare după un singur an, formația de sub Podul Grant avea ambiții mari propulsate de o nouă conducere tehnică: Adrian Iencsi antrenor, Daniel Pancu, președinte și jucător, și un buget de aproximativ 1,.6 milioane de euro.

Dimineaţa a dus însă dezastrul. Iencsi a anunțat că nu mai vrea postul de antrenor, după ce patronul Valerii Moraru i-a respins doleanțele.

"Mi-am dorit să continuu alături de Dănuţ Perjă, care a dus greul la această echipă, un preparator fizic şi să fie păstrat Virgil Drăghia. Nu s-a dorit acest lucru”, a explicat Iencsi.

Mai grav este faptul că, la puțin timp după acest anunț, s-a aflat că finanțatorul din Giulești dorește să cedeze echipa. Fie suporterilor, fie unui investitor care e gata să dea aproximativ 800.000 de euro, datoriile din prezent ale Rapidului. Fără antrenor și cu mari probleme financiare, ”vișinii” s-au reunit luni, au făcut vizita medicală, iar după amiază au susținut primul antrenament la baza de la ProRapid.

Mai multe