Dinamo a ajuns la mâna fanilor

26 noiembrie 2020 19:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La Dinamo nu este liniște. Patronii spanioli care se pare că nu au nici un ban în buzunare au apelat la suporteri pentru a putea plăti datoriile care vor duce la depunctare peste câteva zile. Fanii pun condiții drastice pentru a-i împrumuta.

Peluza Cătălin Hîldan a anunţat, miercuri seara, că doreşte să împrumute FC Dinamo cu o sumă cuprinsă între 150.000 şi 200.000 de euro, numai că dau acești bani în schimbul unui procent mare de acțiuni. Mai precis, vor 25% sau 30%, în funcție de suma împrumutată. Cum ei mai au încă 20%, mișcarea ar însemna că ar putea deveni acționari majoritari la echipă, un lucru unic în fotbalul internațional de nivel înalt. Deocamdată, nimeni nu a răspuns propunerii suporterilor, însă este foarte posibil ca, dorind să scape de un club în care nu au investit până acum nici un ban, spaniolii să accepte ceea li s-a propus de către fani.

Săptămâna trecută, Dinamo a fost somată de Federația Română de Fotbal să-și plătească datoriile față de angajați până la finalul lunii noiembrie. În caz contrar, echipa va fi penalizată cu 6 puncte, adică i se vor lua două treimi din punctele câștigate de la începutul campionatului.

Mai multe