Dinamo a câștigat ”eternul derby”: Perovic a fost scos de pe teren cu ambulanța

16 februarie 2020 21:12   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Programat în etapa cu numărul 25 a Ligii 1, ”eternul derby” a fost marcat de accidentarea gravă a dinamovistului Slavko Perovic. Lovit în faţă de Iulian Cristea (FCSB), atacantul s-a prăbușit pe teren, în minutul 44. Dinamo a câștigat cu 2-1 disputa cu FCSB, golurile fiind marcate de Sin (min. 37), din lovitură liberă, și Lazăr (61), respectiv Tănase (min. 45+9), din penalty.

În minutul 44, în momentul în care Slavko Perovic s-a prăbuși pe gazon, ca secerat, jucătorii celor două echipe au făcut semne disperate echipei medicale să intre pe teren. Două ambulanţe au ajuns foarte rapid la mijlocul terenul unde s-a produs accidentarea. Cu sângele curgându-i din nas, sârbul a părăsit terenul conştient, pe targă, fiind transportat la spital. El a fost înlocuit de Daniel Popa.Arbitrul Feşnic i-a arătat iniţial cartonaşul galben lui Cristea. Apoi a revenit asupra deciziei şi l-a eliminat pe jucătorul FCSB-ului.Meciul a fost întrerupt mai mult de cinci minute.

La pauză, Dinamo și FCSB au fost la egalitate, 1-1. Sin a marcat în minutul 37, din lovitură liberă, iar Tănase a egalat în minutul 45+9 dintr-un penalty acordat după ce Ioan Filip l-a luat în braţe pe Planici  în careu la un corner al FCSB. În minutul 62, V. Lazăr a marcat golul victoriei dinamoviste, trimițând în poartă, din şapte metri, balonul centrat pe jos a lui Sorescu.

Eșecul face ca FCSB să coboare pe locul 3, la 6 puncte în urma CFR-ului și la 3 de Craiova.  

Mai multe