Dinamo a fost eliminată la lovituri de departajare din Cupa României la fotbal de AFK Csikszereda

1 noiembrie 2018 22:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Aflată într-o criză prelungită, Dinamo București a pierdut la lovituri de departajare, 8-9 (2-2, 3-2), meciul de la Miercurea Ciuc, cu AFK Csikszereda, echipă din Liga a 3-a. Formația din Harghita s-a calificat astfel în sferturile de finală.

Localnicii au condus cu 2-0 prin golurile marcate de Majzik (minutul 48) şi Magyari (52), însă Dinamo a egalat prin reuşitele lui Nistor din minutele 54 şi 60. În minutul 106, Dinamo a preluat avantajul prin Neicuţescu, însă gazdele au egalat în minutul 115, prin Berde.

La loviturile de departajare, AFK Csikszereda s-a impus cu scorul de 6-5. Este de amintit că Dinamo putea ieși câștigătoare la loviturile de departajare în trei rânduri, însă Grozav, care a ratat cu ”o scăriță” (!?),  Olteanu și Ciobotariu au irosit oportunitatea avută. La ultima execuție, când gazdele aveau 6-5, Delorge a executat slab, însă s-a dictat repetarea loviturii din cauza că portarul nu a stat pe linia porții... La repetare, Delorge a ratat din nou! 

Ieri, în ”sferturi” s-au calificat CFR Cluj (scor 1-0 cu Gaz Metan Mediaş), Sepsi Sfântu Gheorghe, după 5-0 cu CS Mioveni, şi Astra Giurgiu (4-3 după prelungiri cu Universitatea Cluj). Marţi au acces în faza următoare CSU Craiova (4-1 cu Turris-Oltul Turnu Măgurele), Hermannstadt (3-0  cu FC Voluntari) şi FC Viitorul (2-2, 5-3 la loviturile de departajare).

Mai multe