Dinamo a învins pe Rapid în primul amical al celor două formații

4 iunie 2020 14:05   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dinamo și Rapid au jucat ieri, la baza ”câinilor” de la Săftica un prim amical după întreruperea campionatului, în martie.

Dinamo s-a impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Perovic, în minutul 59. Conform paginii de Facebook a rapidiștilor, acesta a marcat printr-o lovitură de cap, după un corner. Acesta a fost primul meci disputat de ambele formații după întreruperea cauzată de pandemie și acest lucru s-a văzut în exprimarea din teren. ”Nu au jucat Moldoveanu, Fara, Ehmann. În rest, tot lotul s-a rulat. A fost primul meci, se vede că lipsește puțin ritmul. E normal, ușor, ușor trebuie să ne punem pe picioare. E clar că nu vor fi pregătiți din punct de vedere fizic 100%, dar asta e”, a spus team-managerul dinamoviștilor, Ionel Dănciulescu, pentru Digi Sport.

Meciul s-a disputat în condiții stricte de izolare, la partidă având voie să asiste doar câțiva membri din staff-urile celor două echipe. De asemenea, toată lumea care a intrat în bază a fost testată. Partida, care a fost prima pe băncile tehnice ale celor două echipe pentru ambii antrenori, Adrian Mihalcea (Dinamo), respectiv Dan Alexa (Rapid) nu a avut arbitri, fiind condusă la centru de secundul giuleștenilor, Ștefan Grigorie.

Dinamo a început în formula: Straton – Kostrna, M. Popescu, R. Grigore, Sin – I. Șerban, I. Filip – Ahmed Bani, Montini, Sorescu – D. Popa.

Rapid a început în formula: Popa – Voicu, Iacob, Mallo, Copaci – Lazăr, Djuric – Crețu, Alami, Drăghiceanu – Hlistei.

Mai multe