Dinamo a rămas fără antrenor: Gane a demisionat după eșecul cu FC Argeș

15 martie 2021 23:27   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dinamo a fost învinsă acasă cu scorul de 2-1 de FC Argeș, adâncindu-se și mai mult în afundurile clasamentului. La finalul partidei, antrenorul dinamoviștilor, Ionel Gane, și-a anunțat demisia.

La finalul partidei, antrenorul dinamoviștilor, Ionel Gane, a declarat că nu va mai antrena formația. "E ultimul meu meci la Dinamo. Cred că e nevoie de o schimbare, am făcut tot ce am putut. Cine va veni, va aduce un suflu nou, sigur e nevoie de o schimbare", a declarat Gane la Digisport.

"I-am anunţat şi pe băieţi, a fost ultimul meci. Eu mă opresc aici, le-am mulţumit pentru toate momentele bune pe care le-am avut împreună. E nevoie de o schimbare. N-am ce să le reproşez la meciul de azi. Am încercat în permanenţă, am dominat mult Argeşul, dar ne-a lipsit golul doi. În acest moment erau mai importante punctele. A fost ultimul meci pentru mine. Am luat decizia imediat după meci, le-am spus băieţilor în vestiar. Dacă am fi câştigat, da, aş fi rămas. Era un moment important pentru noi, dar cred că e nevoie de o schimbare. Eu am făcut tot ce am putut, dar, în ultimul timp, rezultatele ne-au lipsit. Suporterii au dreptate atunci când echipa nu merge. Tot ei m-au rugat în iarnă să rămân. Acum ştiu că au fost supăraţi. Încă n-am vorbit cu cei din DDB, dar voi vorbi", a mai spus Gane.

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de FC Argeş, în etapa a XXVII-a a Ligii I. Pentru Dinamo a marcat Achim '71, iar pentru FC Argeş au punctat Grecu '28 şi Malele '84 (penalty).

Mai multe