Dinamo a rămas fără portar!

26 aprilie 2015 17:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fabien Farnolle şi-a reziliat contractul cu roş-albii după doar două luni şi jumătate. El a apărat într-un singur meci, în Cupă, în care a luat două goluri.

Francezul era nemulţumit că nu a mai prins un loc de titular şi a vrut să plece, înţelegerea cu dinamoviştii expirând oricum la sfârşitul lui mai, anunţă Digi Sport.

El a mai evoluat la Bordeaux B, Vitoria Setubal B, Quevilly, Lormont, Libourne şi Clermont Foot. A bifat 109 meciuri în liga a doua a campionatului francez şi a avut cinci selecţii pentru naţionala Beninului.

"Stafful tehnic a fost impresionat de Fabien Farnolle în cantonamentul de pregătire în Spania. Este un portar crescut la juniorii clubului Bordeaux, cu peste 100 de meciuri în liga a doua a campionatului francez. Monitorizat de Marseille şi Nantes, Farnolle a fost declarat în urmă cu un sezon cel mai bun portar în Ligue 2. A fost la un pas să semneze un contract cu Blackburn. Farnolle a efectuat vizita medicală, transferul fiind înregistrat la LPF”, a spus managerul Stanciu după ce protarul de 30 de ani a semnat cu roş-albii.

Mai multe