Dinamo, Craiova și CFR sunt în play-off! Gaz Metan e în play-out!

5 martie 2017 22:39   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În această seară patru echipe s-au luptat pentru trei locuri în play-off, iar cele care au reușit să se califice sunt Dinamo, CS U Craiova și CFR. Gaz Metan se va duela în play-out, acolo unde lupta se dă pentru a scăpa de retrogradare.

Dinamo s-a calificat în play-off-ul Ligii I după ce a învins, în deplasare, la Drobeta Turnu Severin, pe cei de la Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0. Au marcat: Nemec '34 și Nistor '85.

CSU Craiova a bătut pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti pe Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 1-0, gol Nicuşor Bancu. Medieşenii sunt pe locul şapte în clasament şi vor evolua în play-out. ”E o finală pierdută, dar nu aici s-a pierdut calificarea. Acum avem obiectiv evitarea retrogradării. În decembrie trebuia să facem egal cu Astra...meciul cu CFR, bara cu Timișoara, atâtea ocazii cu Steaua”, a spus trist antrenorul celor de la Gaz Metan, Cristi Pustai.

CFR Cluj merge și ea  mai departe după ce a trecut de liderul Viitorul, 1-0. Deac a marcat în minutul 21.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe