Dinamo - Gaz Metan 1-0 / Laurenţiu Rus salvează haita!

29 martie 2012 19:10   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Roş-albii au reuşit să câştige manşa tur a semifinalei Cupei României, deşi din minutul 39 au evoluat cu un om mai puţin.

Rus, norocos. Introdus pe teren în minutul 66, apărătorul a reuşit să-l dribleze, cu şansă, pe portarul Buchta şi din ricoşeul norocos, balonul s-a scurs în poartă. Golul a adus victoria "câinilor" şi a întrerupt seria neagră: gazdele nu mai câştigaseră de patru etape în campionat.

Moţi nu joacă în derby-ul cu Rapid. Din minutul 39 gazdele au rămas cu un om mai puţin pe teren pentru că fundaşul dinamovist Cosmin Moţi l-a faultat pe Vitinho din postura de ultim apărător, a primit direct cartonaşul roşu şi astfel va fi suspendat pentru meciul de duminică contra celor de la Rapid.

Matei s-a accidentat. Mij­locaşul roş-albilor nu a mai putut continua jocul din minutul 43 al jocului după ce o minge trimisă de un adversar l-a lovit în gleznă. El mai suferise recent o accidentare şi în jocul cu FC Vaslui, iar aseară a părăsit terenul în lacrimi. Matei este incert pentru derby-ul din Giuleşti.

Bawab le-a făcut zile negre. Bawab a fost cel mai periculos om al celor de la Gaz Metan. Acesta a ratat o ocazie uriaşă în prima repriză, când a şutat în bara transversală, iar în partea a doua a Bălgrădean a salvat-o pe Dinamo din faţa atacantului iordanian.

Dinamo: Bălgrădean - Luchin, Grigore, Moţi, Pulhac - C. Matei (Scarlatache '43), D. Kone, Tameş (Rus '67), Munteanu - Platini (Dănciulescu '53), Niculae. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Gaz Metan: Buchta - Frăsinescu, Lazăr, Markovici (Muth '46), Vukadinovici - Issa Ba - Tahar (Avram '73), Todea, Breeveld (Dudiţă '57) - Vitinho, Bawab. Antrenor: Cristian Pustai

Mai multe