Dinamo pregăteşte despărţirea de Andone

18 octombrie 2016 20:58   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Conducătorii lui Dinamo sunt nemulţumiţi de rezultatele echipei, care ocupă locul 8 în Liga I şi nu a mai câştigat un meci de o lună în campionat. Înfrângerea de luni, cu CS U Craiova, scor 1-2, a pus capac şi oficialii vor să aducă un alt tehnician.

„Lucrurile nu merg aşa cum ar trebui. Îi dau dreptate domnului Negoiţă să fie nemulţumit de ultimele rezultate”, a spus noul mananger general al lui Dinamo, Adi Mutu, după eşecul cu CS U Craiova, 1-2.

Miercuri, a existat o întâlnire între conducători, unde au participat Negoiţă, Mutu, dar şi jurişti, şi se pare că Andone va fi demis. Singura problemă e plata clauzei de reziliere, una ce se ridică la aproximativ 100.000 €, însă antrenorul s-ar putea mulţumi cu două apartamente într-un cartier rezidenţial deţinut de acţionarul dinamovist.

Favorit pentru a-l înlocui pe Andone e fostul jucător al lui Dinamo şi al echipei nţionale, Cosmin Contra. El a fost contactat deja de Mutu, un vechi prieten şi colaborator la Petrolul. Fără contract, „Guriţă” aşteaptă deocamdată un răspuns de la o echipă din Spania şi dacă nu va primi răspuns favorabil, va veni la Dinamo. Apoi, pe listă e eternul Dario Bonetti, italian care ar veni imediat, mai ales că şi el e liber de contract, e apreciat de galerie şi a câştigat trofee în “Ştefan cel Mare”. Un alt pretendent e Marius Şumudică, dar acesta trebuie să-şi rezolve întâi situaţia la Astra.   

Mai multe