Dinamo, prima înfrângere acasă din ”era spaniolă”

28 septembrie 2020 23:52   Fotbal intern
Ultima actualizare:

UTA a dat lovitura la București, pe terenul din Șoseaua Ștefan cel Mare. Arădenii s-au impus cu scorul de 1-0 în fața dinamoviștilor.

Dinamo a suferit prima înfrângere acasă din ”era spaniolă”. Eșecul a venit când nimeni nu se aștepta, ”câinii” fiind considerați favoriți după prestațiile din ultimele meciuri. Numai că așteptările lor nu s-au transformat în realitate, Hora marcând, din penalty, unicul gol al meciului încheiat cu victoria formației UTA Arad.

Lovitura de la 11 metri a fost acordată în minutul 42, după un fault al lui Puljic la Ursu.

Antrenorul dinamoviștilor, Cosmin Contra, era foarte supărat după meci: "Cred că dacă nu tratezi fotbalul cu seriozitate, când permiţi unele lucruri unei echipe ca UTA, primeşti o palmă. Ne-am crezut că intrăm pe teren şi vom defila cu UTA. Se pare că sunt singurul vinovat, pentru că nu am ajuns la jucători, deşi le-am atras atenţia. Vom lua nişte măsuri, nu putem să continuăm aşa. Jucătorii s-au relaxat, au crezut că după o victorie intrăm pe teren şi câştigăm cu tricoul pus pe noi. Nu cred că pentru derby-ul cu FCSB este nevoie de motivare, când este vorba de un derby altfel stau lucrurile", a declarat Contra la Digisport.

Mai multe