Dinamo - Rapid 2-0: Stoican îşi salvează scaunul în ultima clipă

11 aprilie 2015 21:43   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dinamo a ieşit din seria neagră de meciuri fără victorie pe care o avea de la reinstalarea lui Flavius Stoican în funcţia de antrenor principal. "Câinii roşii" au învins Rapidul sâmbătă seară cu scorul de 2-0 şi speră la o revenire de formă, în timp ce giuleştenii se afundă tot mai mult în zona retrogradării.

Dinamo a avut parte de două goluri norocoase. În minutul 2, Marius Niculae a centrat de pe stânga, iar fundaşul rapidist Cmovs a introdus mingea în propria poartă. În a doua repriză, în minutul 61, Gavrilă de la Dinamo a protitat de o greşeală a portarului Bornescu şi a marcat printre picioarele acestuia.

Componenţa celor două echipe

FC Dinamo Bucureşti: T. Marc - Bărboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip - M. Cristescu, N. Grigore - C. Matei (Gavrilă '9), M. Niculae (Rotariu '83), Grozav (Alexe '60) - Bilinski. Antrenor: Flavius Stoican.

FC Rapid București: Bornescu - Săpunaru, Sapina, Cmovs, J. Oriol - Garai, Gecov - Coimbra (E. Oriol '52), D. Niculae, Ricardo Alves (Cerlincă '64) - Benson (Meulens '54). Antrenor: Cristian Pustai

În minutul 75, o parte a galeriei rapidiste a avut o altercaţie cu fanii de la Peluza Sud, aflaţi la Tribuna a II-a de pe Arena Naţională. Un suporter dinamovist a ajuns pe marginea gazonului, dar a fost reţinut de către stewarzi, iar ulterior jandarmerii au intervenit în forţă în galeria rapidistă.

Mai multe