Dinamo, salvată de Mamele

2 noiembrie 2012 17:24   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Norocul şi-a întors faţa spre Dinamo! „Câinii” au câştigat cu 2-1 la Tîrgu Jiu, graţie unui autogol marcat de Iulian Mamele, în minutul 90!

Fundaşul central de 27 de ani a fost transferat în această vară la Pandurii, venind din postura de jucător liber de contract de la Concordia Chiajna.

Născut în capitală, Mamele s-a hotărât cu greu să renunţe la viaţa de Bucureşti pentru o aventură la Târgu Jiu, chiar dacă nu are o experienţă înaltă la nivel fotbalistic, Pandurii fiind cea de-a doua echipă din Liga I la care jucătorul activează.

Antrenorul care l-a descoperit pe Mamele, Liţă Dumitru, era foarte încrezător în talentul şi abilităţile fotbalistului atunci când fosta sa echipă, Concordia a reuşit să promoveze în Liga I.

„Este genul de fundaş care te ajută şi la faza de construcţie. A avut el o perioadă în care i-a cam «patinat» mintea şi se credea mare fotbalist, dar i-a trecut. A dat probe de joc prin Italia, s-a întors de acolo cu coada între picioare, dar acum nu mai are nimeni ce să-i reproşeze", povestea fostul mare internaţional.

Mai multe