Dinamo şi-a spălat păcatele la Sibiu

8 mai 2012 17:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cu şansele la titlu aproape spulberate, Dinamo a încercat să depăşească rapid scandalul iscat la finalul săptămânii trecute, când antrenorul Bonetti i-a acuzat de blat pe Dănciulescu şi pe Luchin în derby-ul pierdut chiar în „Ştefan cel Mare” cu CFR Cluj.

„Suntem un grup unit", a fost mesajul transmis de dinamovişti înainte de deplasarea de la Sibiu, unde cele trei puncte erau esenţiale în tentativa „câinilor" de a se menţine în cursa pentru ocuparea unui loc de Liga Campionilor.

Contra Voinţei, Bonetti nu s-a bazat deloc pe Luchin, dat accidentat, iar pe „Danciu" l-a introdus în teren abia în minutul 72, semn că la Dinamo apele nu s-au liniştit încă total.

Nici jocul alb-roşilor n-a prea funcţionat, sibienii fiind cei care şi-au produs ieri marile ocazii ale partidei, făcându-l erou pe portarul Naumovski. Oarecum contrar cursului jocului, cei care au marcat au fost dinamoviştii, printr-un penalty transformat de Marius Niculae la un presupus henţ în careu comis de sibianul Nicolae Grigore.

Mai multe