Dinamoviştii au lansat campania #unitisalvamarbitrajul

1 noiembrie 2016 13:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Roş-albii protestează împotriva greşelilor de arbitraj şi au lansat un film pe pagina de facebook, cu mesajul #unitisalvamarbitrajul. Aici, managerul general Adi Mutu îi cere explicaţii preşedintelui CCA, Kyros Vassaras.

Mutu îi îndeamnă pe toţi suporterii dinamovişti să protesteze faţă de greşelile de arbitraj şi să-i ceară explicaţii şefului Comisiei Centrale a Arbitrilor.

“Au trecut mai bine de 24 de ore de când am spus că arbitrajul românesc a murit. Aşteptăm o declaraţie publică, domnule Vassaras. Rog toţi dinamoviştii să-i ceară un răspuns. Uniţi salvăm arbitrajul, uniţi vom salva arbitrajul românesc”, este mesajul lui Mutu.

Oficialul roş-albilor a spus într-o conferinţă de presă că arbitrajul românesc a murit şi că jucătorii vor purta banderole negre sau vor întârzia următoarele meciuri în semn de protest. în plus, Mutu a spus că a discutat cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, referitor la situaţia arbitrajului şi că acesta i-a promis că va lua măsuri.

La meciul cu Astra, arbitrul Cristi Balaj a dictat o lovitură de la 11 metri împotriva roş-albilor, în ultimul minut al prelungirilor, în mod eronat. Înainte de această fază a validat un gol, deşi nu a fost clar dacă mingea a depăşit cu totul linia porţii.

https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/videos/1132089866845240/

Mai multe