Dinamoviştii i-au propus un transfer lui Becali: "Nu s-a întâlnit hoţul cu prostul"

12 decembrie 2016 20:23   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Patronul Stelei Gigi Becali a declarat că cei de la Dinamo i-au transmis că-i lasă pe Harlem Gnohere şi Dorin Rotariu în Ghencea, dorindu-l în schimb pe fundaşul Alin Toşca şi suma de două milioana de euro.

"Au vrut ei să-mi dea pe Gnohere şi pe Rotariu şi să le dau eu pe Toşca şi două milioane şi le-am zis că nu s-a întâlnit hoţul cu prostul. Astăzi am vorbit. Au preşedinte acolo care încearcă să aducă bani", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Acesta a anunţat că va investi cinci milioane de euro pe transferuri în această iarnă. "Dacă sunt numărul doi, mă retrag, o dau cadou. Dacă eu, Steaua, sunt numărul doi în România, o dau cadou s-o ia cine vrea. Acum dau iar cinci milioane pe transferuri şi ei nu au 500.000 (n.r. - CSA Steaua). Nu ştiu de unde iau, 5-6 milioane dau pe jucători. Am vorbit cu Şumudică... <Am dat pe Boldrin 400 sau 500.000 de euro, voi îi aveţi pe Junior Morais şi pe Teixeira care sunt gratis, că le expiră contractele. Vi-l dau pe Boldrin, daţi-mi-i pe ăia>. Adică eu le dau cum ar veni 500.000 pe Teixeira şi pe Junior Morais", a spus el.

Teixeira şi Junior Morais mai au contracte valabile până în vară cu Astra Giurgiu. Boldrin a fost transferat de Steaua de la Astra în urmă cu patru luni.

Interesant e că suma de două milioane de euro cerută de dinamovişti e exact cea pe care patronul roş-albilor Ionuţ Negoiţă trebuie să o achite fostului preşedinte din "Ştefan cel Mare", Nicolae Badea, în contul acţiunilor.

Mai multe