Dinamoviștii, în război cu arbitrii: ”Ne retragem din campionat, e bătaie de joc!”

2 octombrie 2016 8:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dinamo a pierdut meciul cu Botoșani, 1-2, după ce Lucian Rusandru a acordat greșit un penalty, fază în care l-a eliminat și pe Palic.

”Nu ştiu dacă mai ajungem în play-off din cauza mizeriei de arbitraj. Am pierdut 6-7 puncte. Au fost depăşite limitele bunului simţ de foarte multă vreme. E bătaie de joc. Orice lucru are o limită. Era posibil să câştigăm acest meci şi nu trebuia, poate erau altele temele. Vreau să se întâmple ceva, să vedem cum putem protesta.

E al cincilea meci în care suntem dezavantajaţi fără nicun dubiu. Nu ştiu dacă nu ne vrea cineva în play-off. Tot aud că sunt foşti arbitri care sunt pe la echipe, şi la Botoşani, cu vechi prietenii, cu afinităţi. Ce mă interesează pe mine e faptul că suntem furaţi ca-n codru.

E golănie. Trebuie să fim trataţi corect, Investim bani în ce facem. E incredibil. Nu mai poate continua aşa. Ne retragem din campionat dacă se mai întâmplă. Vorbesc chiar serios. Nu merită să cheltuim bani. Sunt extrem de supărat. Vedem ce e de făcut. E vorba de multă bătaie de joc faţă de noi", a tunat acționarul Ionuț Negoiţă la Digi Sport.

Mai multe