Dinamoviştii şi «lupii», scandal la vestiar

31 martie 2014 19:52   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Pe tunelul ce duce la cabine s-a creat un meleu între cele două tabere. Stoican a fost aproape de a se lua la bătaie cu team managerul Petrolului, Cristi Vlad, care l-a numit păcălici, însă spiritele au fost calmate de oamenii de ordine.

La finalul primei reprize a meciului Petrolul - Dinamo (2-2), Stoican şi-a ieşit din minţi. Enervat că "centralul" le-a refuzat roş-albilor al doilea penalty clar (Geraldo a comis henţ în careu) antrenorul a pătruns pe teren şi nu a vrut să mai iasă decât după câteva minute.

A fost trimis în tribune, dar în drum spre vestiare l-a auzit pe un oficial al gazdelor, Cristi Vlad, spunându-i arbitrului: "Dă-l afară, mă, pe păcăliciul ăsta!".

La cabine a venit replica. "Pe cine faci tu păcălici? De ce ne jigneşti jucătorii?", i-a spus Stoican şi imediat s-au format două tabere. Au existat câteva îmbrânceli, dar bodyguarzii au liniştit situaţia. "I-am zis doar să plece mai repede de pe teren, nu l-am făcut păcălici. Altceva nu mai comentez", a spus ieri Vlad. "Nu aveam voie să reacţionez aşa, nu mă caracterizează, şi voi suporta consecinţele", a afirmat şi Stoican.

Mai multe