Dinu «Vamă» scapă de legendele lui Dinamo

5 iunie 2015 22:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cuplul Dinu Gheorghe - Mircea Rednic a venit la Dinamo cu planuri măreţe, dar până acum a fost doar mult zgomot pentru nimic. Tot ce au reuşit aceştia s-a rezumat la nişte concedieri de jucători, împuterniciţi de Ionuţ Negoiţă. Ieri s-au băgat însă pe teren minat.

Înainte să întărească lotul de jucători pentru un sezon 2015-2016 care va începe pe 11 iulie, „Vamă” îşi rezolvă mize personale. S-a răzbunat pe Nicolae Grigore, anunţându-l că nu mai face parte din planurile sale la Dinamo, deşi în iarnă s-a rugat de mijlocaş o lună să vină la Rapid. Apoi, preşedintele a furnizat presei pe căi securiste, atât de bine cunoscute, informaţia că Ionel Dănciulescu va fi demis din funcţia de director sportiv al lui Dinamo.

Pisica a fost aruncată înspre finanţator, dar ideea nu i-a aparţinut lui Negoiţă, ci chiar lui Dinu Gheorghe. Cel puţin aşa spun cei din anturajul „câinilor”, care argumentează această teorie prin strategiile lui din trecut.

La Rapid, „Vamă” avea o filosofie clară: nu se înconjura de foste glorii, pentru că erau greu de dat afară din cauza relaţiei cu suporterii. Şi la Dinamo, pe criteriul că nimeni nu-i poate submina autoritatea, Dinu Gheorghe s-a orientat către Dănciulescu.

Fostul fotbalist nu se lasă însă şi a spus că nu se gândeşte să demisioneze. „E uşor să stai pe margine şi să arunci cu noroi. Nu s-a pus nici un moment problema ca eu să fiu dat afară de la Dinamo. Domnul Negoiţă şi cu mine formăm o echipă care nu dă bir cu fugiţii la greu”, e poziţia lui Dănciulescu.

Mai multe