Dispare Steaua, apare FCSB!

15 februarie 2017 20:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Becali se războieşte de câţiva ani cu Armata în privinţa mărcii Steaua. Instanţa a dat dreptate rivalilor, iar finanţatorul trupei a schimbat acum numele echipei sale. Din ediţia următoare a Ligii I în toate registrele, inclusiv ale forurilor internaţionale, va exista doar titulatura FCSB.

“Vreau să-mi simplific viaţa. Bine, mă, schimb! Cei de la FRF ne-au întrebat pe ce nume să facem licenţierea şi de ce să o fac pe Steaua, să vină decizia peste trei - patru luni şi să schimb după aia, în cursul cupelor europene. Pe mine mă interesează în cupele europene să fiu un om serios cu acelaşi nume”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Omul de afaceri a detaliat: “Iau licenţa pe FCSB, nume ce este şi la UEFA, şi la FIFA. Ce, de-aia nu dă Alibec goluri? Că e FCSB şi nu Steaua?”.

El a anunţat şi faptul că echipa va juca toate meciurile de acasă pe Arena Naţională, “Eu sunt continuatorul Stelei, asta e Steaua. Se pot da peste cap şapte miliarde de judecători, Lăcătuş, Papa de la Roma sau forţele NATO. Nu au cum să schimbe firea, aşa e lăsat de la Dumnezeu. Noi vom juca mereu acasă pe Arena Naţională”, a încheiat Becali.

Alibec «fuge» de banderolă

Noul star din Ghencea, Denis Alibec, nu-şi doreşte banderola de lider pentru a nu-şi atrage antipatia colegilor. Însă patronul Gigi Becali nu e de acord cu cererea atacantului. “Mi-a zis: «Nu, bre nea Gigi, că nu vreau, stai liniştit, că mi-am revenit, nu mai fac. Nu-mi trebuie banderola, că nu vreau să se supere pe mine colegii». Băi, colegii tăi iau salarii ca să execute, ca să-şi facă meseria. Tu vei fi căpitan şi discuţia e încheiată… De aia Alibec ia aproape 20.000 pe lună, ca să execute”, a spus Becali.

Mai multe