Doar Zlatan putea să păţească asta. Arbitrul a refuzat să-i dea mingea cu care înscrisese un hat-trick

25 martie 2015 13:12   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Orice jucător care marchează trei goluri într-o singură partidă are dreptul să ia acasă balonul cu pricina. În Franţa e însă puţin mai complicat.

Zlatan Ibrahimovic a marcat un hatt-trick în meciul cu Lorient, încheiat 3-1 pentru PSG, şi i-a urcat pe parizieni din nou în fruntea clasamentului din Ligue 1. La finalul jocului, suedezul s-a îndreptat spre centralul partidei, Tony Chapron, şi i-a cerut acestuia, legitim, mingea cu care s-a jucat. Culmea, arbitrul a refuzat. "Dă-mi balonul!", i-a cerut scurt "Ibracadabra". "Ţi-o dau mai târziu", a replicat Chapron. "Să nu uiţi, şti că normal trebuie să mi-o dai". "Nu fă asta în faţa camerelor video", a replicat din nou omul cu fluierul. Zlatan l-a lăsat apoi în pace, dar odată ajuns la cabine a reînceput asaltul. "Ai mingea?", a ţipat Zlatan, la care arbitrul a replicat şocant: "Aşteaptă! Trebuie să mă decid". "Ce să aştept?", a întrebat Zlatan nervos, la care centralul a replicat din nou: "Trebuie să hotărăsc!". "Aha, OK, vrei să faci pe şeful. Bine, tu eşti şeful. Dă bine la cameră", l-a luat peste picior fotbalistul, iar filmarea de pe Twitter se încheie aici, fără să vedem dacă până la urmă atacantul a primit sau nu balonul cuvenit.

La câteva ore distanţă, Zlatan a elucidat misterul printr-o fotografie postată de el în care apare o minge cu semnăturile tuturor jucătorilor, prinsă în centura de siguranţă a maşinii sale. Textul e elocvent: "Pentru cei care încă se întreabă unde e mingea", semn că Zlatan a obţinut, din nou, ce a vrut.

Vezi AICI filmuleţul cu negocierile amuzante dintre Ibrahimovic şi arbitrul Chapron.

Mai multe