Doliu în fotbalul românesc! A murit Daniel Prodan în urma unui infarct, la doar 44 de ani

17 noiembrie 2016 0:40   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Daniel Prodan a murit în urma unui infarct. Fostul fundaş al echipei naţionale, component al Generaţiei de Aur, avea doar 44 de ani.

Daniel Prodan a decedat la doar 44 de ani, ca urmare a unui infarct. Cei din familie spuneau că "Didi" se uita la televizor când i s-a făcut rău şi nici intervenţia medicilor nu l-a mai putut salva. Daniel Prodan a murit în jurul orei 20.00, scrie Adevărul.ro.

Tragica veste a fost făcută publică de jurnalistul Dorin Chioțea pe contul lui de Facebook. A numit-o "cea mai cumplită știre exclusivă pe care o dau în toată cariera".

Didi, așa cum era alintat marele fotbalist de către apropiații săi, s-a născut în 23 martie 1972 la Satu Mare. A debutat în orașul natal la echipa Olimpia. Pasul cel mare al carierei l-a făcut în 1993, deodată cu ajungerea în Capitală, la Steaua, unde a stat până când s-a transferat la spaniolii de la Atletico, în 1997. A mai jucat la Glasgow Rangers două sezoane, din nou la Steaua, Rocar București, FC Național București și Messina Calcio.

Pentru echipa națională a bifat 54 de meciuri. Daniel Prodan a bifat toate minutele disputate de către naționala țării noastre la Mondial, jucând în meciurile cu Columbia, Elveția, Statele Unite ale Americii, Argentina și Suedia.

Mai multe