Dorinel Munteanu e praf în Europa. Vezi un bilanţ dezastruos al tehnicianului lui Krasnodar!

20 septembrie 2013 11:55   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Pandurii Târgu Jiu n-a fost singura reprezentată a României în Liga Europa, în partidele de joi seara. La St. Gallen, în Elveţia, Kuban Krasnodarul antrenat de Dorinel Munteanu şi cu Gigel Bucur integralist a debutat şi ea în competiţie. Din păcate, ruşii au pierdut surprinzător, 2-0, şi se confirmă practic fobia antrenorului român faţă de acest nivel, unde încă n-a luat punct în carieră.

În sezonul 2008-2009, Munteanu era instalat pe banca Stelei pentru o perioadă foarte scurtă, dar în care a prins trei meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor. Le-a pierdut pe toate: 0-2 cu Lyon, 0-3 cu Bayern şi 0-1 contra Fiorentinei. Nici cu Oţelul nu i-a mers mai bine. Dorinel Munteanu a condus campioana României din ediţia 2010-2011 în grupa de Ligă ce i-a opus adversare ca Manchester United, Benfica şi FC Basel. 6 înfrângeri din tot atâtea meciuri. Aseară a fost a zecea.

Au fost însă şi doi români fericiţi joi seara. Costin Lazăr a câştigat cu PAOK în faţa lui Shakhter Karagandy, 2-1, iar ex-gorjeanul Alexandru Vlad a fost integralist în victoria lui Dnepr în faţa foştilor săi coechipieri.

Mai multe