Dorinel Munteanu vrea să retrogradeze el Petrolul

14 martie 2016 23:01   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dorinel Munteanu a stat un an pe bară, refuzând să antreneze din aprilie 2015, când s-a despărţit de Astra Giurgiu. S-a plictisit însă acasă şi a acceptat oferta celei mai slabe echipe din Liga I, care pare cu ambele picioare în Liga a II-a.

Petrolul Ploieşti a intrat în play-out cu patru puncte, nouă distanţă de locul de baraj şi 11 până la cel care asigură salvarea directă. Cum a pierdut primele două partide din faza finală a campionatului, “Lupii galbeni” nu prea mai pot spera la mare lucru.

Totuşi, şefii prahovenilor mai încearcă o ultimă tehnică de resuscitare şi sunt pe cale să instaleze al cincilea antrenor al sezonului. Constantin Schumacher n-a reuşit să redreseze Petrolul, care a rămas fără victorie din noiembrie 2015, de la acel 1-0 cu CFR, şi cel mai probabil va fi demis marţi (15 martie).

În locul său va fi numit Dorinel Munteanu, un antrenor cu nume, dar care trebuie să săvârşască un miracol pentru a salva echipa de la retrogradare. “Este un proiect atractiv, mai ales datorită suporterilor care au rămas altăuri de echipă. Este extrem de greu, dar salvarea este posibilă”, a declarat tehnicianul în vârstă de 47 de ani.

Fostul internaţional vrea să încerce însă pe riscul lui marea cu degetul şi crede că el poate reuşi ce n-au reuşit Tibor Selymeş, Eusebiu Tudor, Mihai Stoichiţă şi Constantin Schumacher, cei patru predecesori ai săi din sezonul 2015-2016.

Mai multe