Două cazuri de COVID-19 în echipa naționalei Under 17. Meciul cu Bulgaria a fost anulat

8 octombrie 2020 10:31   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Fotbal anunţă că acţiunea lotului Under 17, generaţia 2004, nu va mai avea loc după ce au fost depistate două cazuri pozitive Covid-19 în urma testărilor efectuate.

Reprezentativa pregătită de Daniel Mogoşanu trebuia să dispute o dublă amicală împotriva naţionalei similare a Bulgariei, în perioada 8-11 octombrie! Tricolorii s-au reunit pe 5 octombrie, iar miercuri, 7 octombrie ar fi trebuit să plece la Sliven, în Bulgaria. Întreaga acţiune a fost anulată după ce rezultate la cea de a treia testare a doi dintre jucătorii convocaţi au fost pozitive.

2 cazuri de coronavirus și la selecționata U19 a României

De asemenea, la selecţionata U19 a României, care se află reunită la Snagov, doi jucători au prezentat simptome Covid-19. Atât ei cât şi contacţii lor direcţi au fost izolaţi în camere separate. În total, 6 jucători şi doi membri ai staff-ului sunt izolaţi de restul delegaţiei până la sosirea rezultatelor testelor Covid-19. Toată delegaţia va efectua teste vineri dimineață, 9 octombrie, a treia testare pentru această acţiune. La primele două testări toate rezultatele au fost negative.

Mai multe