Dragomir a dezvăluit cine sunt «trădătorii»

15 noiembrie 2013 16:53   Fotbal intern
Ultima actualizare:

"Nu m-au votat curvele astea, pe care eu le-am ajutat cel mai mult în decursul timpului. Unii care mi-au jurat pe copii, pe Biblie, şi au dat-o cotită. Aşa e în viaţă. Cea mai mare greşeală a fost încrederea în oameni", a spus Dragomir după ce a părăsit funcţia. Iar, seara, i-a dat în vileag la Realitatea TV.

 Ioan Niculae (patron FC Braşov) - „Pentru el îmi puneam o mână, aşa, să mi-o taie cineva. Cu ce-o fi fost ăsta şantajat, n-am să pot înţelege niciodată".

Adrian Porumboiu (patron FC Vaslui) - "A venit la mine fără să-l chem eu, suntem prieteni de o viaţă, a copilărit cu mine. I-am făcut mai mult bine în viaţă decât mi-a făcut el mie. Familia, nevestele sunt prietene. Mi-a zis: «Să n-ai vreodată vreo îndoială asupra mea. Suntem prieteni». Necerându-i să mă voteze. Pe mine m-a afectat asta, dar nu-i port ranchiună".

Ionuţ Ne­­­­goiţă, Constantin Anghe­­lache (con­­du­­cători Di­­namo) - "Am fost chemat de conducerea lui Dinamo, fără să le cer eu să se întâlnească cu mine. Mi-au promis, indiferent ce se întâmplă... Amândoi (n.r. - Negoiţă şi Anghelache). Îl trimitem noi pe băiatul nostru...Şi l-au trimis pe băiatul lor, care m-a chemat într-un loc, să-mi spună ce s-a întâmplat la întâlnirea la care au venit premierul şi cu domnul Dragnea... Fără să-i cer eu. Mi-am dat seama de când a venit altcineva la alegeri că e ceva".

Eugen Pârvulescu (pre­­şedinte Pandurii) - "Îi scuz, că era puşcăria pe ei şi cine ştie. I-au dat drumul şi cine ştie ce i-or fi spus (n.r. - preşedintelui C.A .Marin Condescu). Pârvulescu a venit la mine şi mi-a spus că mă votează, şi a făcut invers".

Reprezen­­tan­­ţii FC Bo­­toşani - "Preşedintele lor mi-a jurat credinţă, apoi a venit altcineva la vot şi a votat cu ei".

 Reprezentanţii Oţelul - "Administratorul lor judiciar mi-a zis că l-a sunat patronul Adamescu şi i-a zis să voteze cu mine, dar când a intrat în sală, a fost invers".

Oricum, Dragomir crede că trădătorii sunt mai mulţi, a înşirat câteva variante, dar care nu respectă numărătoarea voturilor: 11-7 în favoarea lui Iorgulescu. Totuşi, mesajul pentru toţi este acelaşi: "Astea sunt lucruri pe care le face un caracter mic de tot. Adică, spune-i, mă, omului în faţă!".Ieri, a trecut de dimineaţă pe la Ligă, aşa cum o făcea de 17 ani, a stat două ore şi a plecat fără să ofere vreo declaraţie.

Mai multe