Dragomir: «Halagian l-a scos pe Piţurcă din puşcărie!» Vezi reacţia fostului tehnician!

4 aprilie 2013 13:14   Fotbal intern
Ultima actualizare:

"Piţurcă trebuie să-şi caute în memorie cine l-a ajutat. Muşcă mâna care i-a dat pâine. Nu am nevoie de nimic de la el şi să te ferească Dumnezeu de asemenea oameni. Pot să spun că Dragomir are dreptate...Aţi înţeles voi!”, a explicat Halagian pentru „Click!”.

Episodul respectiv s-a produs în noaptea de 16 - 17 decembrie 1981, la ora 2.00, în cartierul 9 Mai din Târgu Jiu. Şase persoane au fost reţinute pentru jocuri de noroc, iar asupra lui Piţi s-au găsit 11.500 de lei. A fost condamnat la şase luni de închisoare, dar nu a executat decât o lună. (conform EVZ)

“E trist că sunt mulţi care uită de unde au plecat, dar la români să-şi uiţi prieteni e o obişnuinţă, măcar să zici un <<Bună ziua>> sau un <<La mulţi ani!>> E vorba dacă ai creier sau nu, dar eu nu am pretenţii de la nimeni

Dacă te duci la o echipă de club estimezi şansele pe care le ai, dacă nu ai jucători, pe ce contezi? Pe aportul tău! Cu Mutu…cu râsu…cu plânsu, o scoţi la capăt, nu o dai din stânga în dreapta. Dacă te plângi că aria de selecţie e slabă, nu te obligă nimeni să te duci!

Oricum în cartea de vizită o să rămână că am pierdut cu 4-0, nu ce spun eu sau Dragomir...Nu m-am mai văzut cu Dragomir de vreo doi ani, dar oricum îl am la suflet, şi el a fost şeful care i-a ajutat pe toţi atunci, inclusiv pe mine...Nu-mi plac oamenii care uită, ca Piţurcă", a încheiat Halagian.

Mai multe