Dragomir, în faţa procurorilor: «Nu mint, pentru că eu uit»

24 februarie 2016 21:30   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Anchetatorii vor să afle cum a dispărut un milion de euro în perioada 2010-2012, atunci când Mircea Sandu era la putere, şi au apelat inclusiv la cunoştinţele lui Dumitru Dragomir.

După o oră şi jumătate de discuţii cu oamenii legii, ex-şeful Ligii a declarat: “Am fost chemat ca martor într-o problemă a anilor 2000. Ce s-a discutat în Comitetele Executive, ce hotărâri s-au luat. Am jurat să spun adevărul şi asta am făcut. Nu puteam să mint, pentru că eu uit”.

Apoi, a continuat: “M-au întrebat de baza de la Buftea, de la Mogoşoaia, de Ligă… Dacă nu era Mircea Sandu nu se făceau cele două baze. El a adus bani de la FIFA. Ştiţi că eram cam în contre cu Federaţia, dar Sandu a făcut lucruri bune. Am venit ca martor, ce treabă am eu cu construcţiile acestea? Aici vii când te cheamă şi pleci dacă îţi mai dau drumul. Nu m-a întrebat nimeni nimic de acel milion”, a susţinut Dragomir, încercând să pară omul care nu şi-ar trăda prietenii. Din câte se pare, federalii au “umflat” preţul complexului de la Buftea cu un milion de euro. 

Mai multe