Dramă în fotbal: dinamovistul Ekeng A MURIT pe teren!

6 mai 2016 22:52   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Momente de groază la meciul Dinamo - Viitorul Constanta (3-3). Dinamovistul Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon în minutul 70 și, după o oră și 10 minute, a fost declarat mort la Spitalul de Urgență Floreasca!

UPDATE, 23.42: La spitalul Floreasca s-au aprins primele lumânări.

UPDATE, 23.35: Conform DolceSport, medicii de la Spitalul Floreasca spun că fatale i-au fost lui Ekeng acele 7 minute în care a fost transportat de la stadion la spital cu o ambulanță de transport, nu de intervenție rapidă!

UPDATE, 23.33: Conform DolceSport, camerunezul Ekeng a murit la Spitalul Floreasca! A fost resuscitat 77 de minute fără folos. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

UPDATE, 23.25: Conform unor apropiați ai camerunezului, acesta știa că azi nu va fi introdus pe teren. A intrat totuși în minutul 63, în locul lui Bicfalvi.

UPDATE, 23.24: În fața spitalului sunt în acest moment aproape 300 de fani dinamoviști care așteaptă cu sufletul la gură informații.

UPDATE, 23.20: Cornel Dinu, la Dolce Sport: ”Nu a existat nici un fel de intervenție de resuscitare, nu a existat mască de oxigen. Nu a încercat nimeni să îl stabilizeze pe teren. A fost o lipsă de profesionalism”. Medicul Brădișteanu a spus că dacă jucătorul era în fibrilație, ar fi trebuit pus la defibrilator.

UPDATE, 23.18: Medicul Șerban Brădișteanu a spus, la DolceSport, că mai multe echipe de medici încearcă să îl resusciteze pe fotbalist.

UPDATE, ora 23.11: Cornel Dinu a spus, la DolceSport, ca acum 10 medici incearca sa-i salveze viata. Cornel Dinu acuza medicii de pe ambulanta ca nu i-au pus masca de oxigen imediat cand au intervenit, ci abia la spital.

UPDATE, ora 23.00: Au trecut 50 de minute de la căderea lui Ekeng. Surse din cadrul Spitalului Floreasca spun că starea lui este critică.

Dinamovistul Ekeng s-a prăbușit la mijlocul terenului fără să fie atins de nici un adversar. Momentul dramatic s-a petrecut în minutul 70! El intrase pe teren de 7 minute. În vârstă de 26 de ani, Ekeng este de origine cameruneză și a venit la Dinamo în ianuarie 2016.

În acest moment, i se fac manevre de resuscitare de aproape 40 de minute! El e la Spitalul Floreasca!

Fotbalistul a fost dus la spital în stare de inconștiență. Conform Dolce Sport, fotbalistul dinamovist este în stare de stop cardio-respirator, iar medicii de la Spitalul Floreasca fac tot ce depind de ei pentru a-i salva viața!

Pe gazonul stadionului Dinamo, fotbaliștii și conducătorii dinamoviștilor plâng. Ionel Dănciulescu este cel mai afectat, el fiind potolit cu greu de colegi. El s-a aflat pe teren și în acel meci în care Cătălin Hîldan a decedat.

Stire in curs de actualizare.

Mai multe