Drama lui Alisson: tatăl lui a fost găsit înecat într-un lac de acumulare

25 februarie 2021 9:31   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dramă incredibilă în familia portarilor Alisson (Liverpool) şi Muriel (Fluminense). Tatăl celor doi, Jose Agostinho Becker, a fost găsit mort într-un lac de acumulare de lângă Lavras do Sul, la ceva mai mult de 300 de kilometri de Porto Alegre, informează news.ro.

Bărbatul de 54 de ani a fost dat dispărut în cursul după-amiezii de miercuri, iar corpul său a fost găsit noaptea de către un angajat al proprietăţii familiei Becker, aflată pe malul lacului de acumulare. Becker senior a avut o influenţă importantă asupra carierei fiilor săi. El a fost portar la o echipă de amatori în oraşul Rio Grande do Sul când cei doi copii erau mici.

Format la Internacional Porto Alegre, unde a jucat până în 2016, Alisson Becker, 28 de ani şi 44 de selecţii la echipa naţională, a trecut la AS Roma, ca parte a primei sale experienţe europene, înainte de a ajunge la Liverpool, în 2018, pentru ceea ce a fost o sumă record în transferurile portarilor, 62,5 milioane euro. El a apărat poarta echipei Liverpool de 115 ori până în prezent, câştigând Liga Campionilor în 2019 şi Premier League anul următor.

Muriel, 34 de ani, a jucat şi el la International. După mai multe împrumuturi în Brazilia, fostul internaţional U20 brazilian a ajuns în Europa, la clubul portughez Belenenses, pentru care a evoluat între 2017 şi 2019, înainte de a se întoarce în Brazilia, la Fluminense.

Mai multe