Dublă lovitură în familia Casillas. "Viaţa ne-a surprins din nou!"

22 mai 2019 14:16   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La trei săptămâni după ce Iker Casillas a suferit un infarct, soţia acestuia a anunţat că e afectată de cancer ovarian.

Într-un interval de timp extrem de scurt, soţii Casillas au fost nevoiţi să depăşească două momente critice. Infarctul lui Iker a fost urmat de şocul primit de frumoasa jurnalistă Sara Carbonero.

La începutul lunii mai, lumea fotbalului a rămas stupefiată la auzul veştii că celebrul portar a fost victima unui infarct miocardic acut, prăbuşindu-se pe gazon la un banal antrenament al echipei FC Porto. Şi cu ajutorul soţiei Sara Carbonero (35 de ani), Iker a trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală de montare a unui stent. „Când încă nu ne-am recuperat dintr-un şoc, viaţa ne-a surprins din nou. De data asta e vorba despre mine, despre acel cuvânt cu şase litere pe care nu vreau să-l scriu. În urmă cu câteva zile, la un control de rutină, doctorii mi-au găsit o tumoră malignă ovariană pentru care am fost operată”, a dezvăluit marţi Sara Carbonero, prin intermediul unei reţele de socializare.

„Totul a fost ok, am prins boala din timp, dar mai am de luptat câteva luni cu tratamentul. Ştiu că drumul va fi greu, dar sunt calmă şi încrezătoare într-un final fericit”, a mai precizat jurnalista în mesajul ei, cerându-le colegilor de breaslă înţelegere şi respect în perioada care urmează. Povestea de dragoste dintre Sara Carbonero şi Iker Casillas a început acum un deceniu, atunci când fotbalistul apăra poarta echipei Real Madrid, iar iberica a fost declarată de revista americană FHM cea mai sexy jurnalistă din lume. Iker şi Sara s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi băieţei, Martin şi Lucas, de 5, respectiv 3 ani.

Mai multe