Duel neașteptat la Victory Cup! Petre Marin s-a pus cu mușchii lui “Iron Man” Ion Oncescu

29 septembrie 2017 15:14   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Petre Marin și colegii lui se pregăteau pentru meciul din prima etapă a returului a ”Victory Cup - Stanleybet”, partida contra băieților de la Good Team, când, pe teren, chiar la încălzire, cel poreclit Jair a avut parte de o provocare neașteptată.

O masă de skandenberg și, peste pupitru, cvintuplul campion mondial Ion Oncescu, cu zâmbetul pe buze și ușor umflat în mușchi.

Petre nu a dat în spate, însă, realizând proporțiile, s-a orientat și și-a “luat în lot”, la rândul lui, un campion mondial, pe Dragoș Bogdan (proaspăt campion mondial la Neymar Five’s Junior), astfel că, amândoi s-au pus la mușchii lui Oncescu! Nicio șansă, Ion nu a glumit și duelul a fost precum întâlnirea dintre barajul de la Vidraru cu un pârâu umflat de o răpăială de vară.

Imediat, mănușa a fost aruncată în sens invers și duelul s-a mutat, de la masa de skandembreg pe sintetic, în dreptul punctului cu var situat la 7 metri. Trei cu trei. Cum Petre juca acum pe teren propriu, tot el a avut prima lovitură. De control! Șut plasat, ușor, fără amperi în gambă. Oncescu a apărat. O dată, de două ori. A treia oară a fost pe bune. Vinclu curat. De amorul artei și cu mușchii brațului înfierbântați de dorința de răzbunare a tras și Dragoș Bogdan (Tiga). Și apoi, la cerere, rocadă. Ion Oncescu cu mingea la picior. Necruțător. Remușcările executantului pentru un șut puternic, felicitările fostului jucător al naționalei după ce a cerut mingea de la păianjenul aflat cu viză de flotant în vinclul drept al porții.

La masa de skandemberg a avut loc și schimbul de “fanioane”, două baloane cu semnăturile băieților de la Pronostic pe o minge, respectiv autograful unui cvintuplu campion mondial de cealaltă parte.

Mai multe