Dumitru Dragomir: «Cine i-o fi văzut fotbalişti pe Georgievski şi pe Tatu?»

2 octombrie 2013 7:29   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua a fost călcată în picioare de Chelsea, scor 0-4, la capătul unui meci în care campioana României nici n-a existat pe teren. La finalul jocului, Dumitru Dragomir a pus tunurile pe cei care, în absenţa lui Gigi Becali, a început să vorbească mult şi, din păcate, prost.

„Cine i-o fi văzut fotbalişti pe Georgievski şi pe Tatu? Cum să dai banii pe ăştia? Şi Gigi juca mai bine decît macedoneanul ăsta", a spus şeful LPF la sport.ro, făcând aluzie la Mihai Stoica, managerul care i-a descoperit pe cei doi jucători pomeniţi.

„Corleone" a fost extrem de dur şi cu Laurenţiu Reghecampf, spunând că tehnicianul de 38 de ani a fost, de fapt, făcut mare de Gigi Becali! „M-a nemulţumit diferenţa de valoare, de comportament, de mentalitate şi de hazard dintre noi şi englezi. Ce a putut să-i facă Schurrle lui Georgievski...Contează enorm că Stelei i-au lipsit Chiricheş, Rusescu, Pintilii şi Chipciu faţă de meciul tur. Parcă a fost şi mai multă seriozitate atunci. Steaua, în primăvară, îl avea şi pe Gigi care făcea schimbările bine", a declarat Dragomir.

Mai multe