Dumitru Dragomir: "Nu e nicio pierdere că a plecat Tănase de la Steaua!"

5 iulie 2015 20:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, l-a criticat pe Cristi Tănase după ce acesta s-a transferat la chinezii de la Tianjin Teda.

"Mare pierdere nu e, vedeţi-vă de treabă. Au cu cine să-l înlocuiască. Stanciu, de exemplu, poate să-l înlocuiască foarte bine. Echipa naţională? N-a prea rupt ştacheta la echipa naţională până acum, aşa că... Dacă o să joace foarte bine acolo, îl va chema, că e încă tânăr. Nu e vreun Balaci, Hagi, Dobrin, Dumitrache... E un fotbalist bunicel care s-a dus în China după bani, ca majoritatea oamenilor care gândesc bine în această lume", a spus Dragomir la Dolce Sport.

În trecut, Dragomir i-a luat apărarea stelistului, mai ales după ce era criticat în urma jocurilor slabe de la echipa naţională, dar a şi avut momente când l-a ironizat pe jucător. La o gală desfăşurată în 2011, Dragomir a fost întrebat dacă Tănase poate fi inclus la categoria "jucător exploziv". Răspunsul i-a lăsat mască pe toţi: "Tănase poate fi exploziv doar dacă în bagi o grenadă în c...r"!

Tănase a evoluat şase ani la Steaua, a cucerit 7 trofee (3 titluri de campion, 2 Cupe ale României, o Supercupă şi o Cupă a Ligii).

La echipa naţională are 41 de selecţii şi şase goluri.

Mai multe