Dumitru Dragomir: "Problema e că Becali nu a vrut să plătească atât cât au cerut ăia!"

4 decembrie 2014 17:34   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că Gigi Becali a pierdut dreptul de folosire al numelui Steaua în favoarea Clubului Sportiv al Armatei fiindcă nu a vrut să achite în jur de două milioane de euro, atât cât ar fi cerut şefii Ministerului Apărării Naţionale (MApN).

"Se judecă de multă vreme. Problema e că Gigi nu a vrut să plătească atât cât i-au cerut ăia. În 2004 nu au revendicat cei de la clubul sportiv, dar acum o revendică. El i-a deranjat atunci pe generalul Zisu, pe miniştrii care au fost atunci, iar aceia s-au ţinut de el", a spus Dragomir, la Dolce Sport.

"MApN cred că îşi face echipă şi va juca în judeţ şi urmăresc să vândă sigla cu un milion sau două. Acum că e Steaua mea sau Steaua ta, palmares, lumea vine să îl vadă pe Sănmărtean, pe Chipciu, pe Prepeliţă. Băi, fraţilor, e altceva, mânca-v-aş pălăriile voastre. Lumea vrea să vadă jucătorii, nu sigla Steaua. Lumea trebuie să înţeleagă că Gigi e şantajat acum şi că nu are bani să plătească. E exagerată treaba asta, pentru că Becali a plătit foarte multă chirie la stadionul acela pe care nu l-au făcut ei. A băgat bani mulţi în el, nu au făcut nimic cei de la MApN. Nu cred că au dreptate, dar în ţara asta mai e dreptate? E o hotărâre definitivă şi irevocabilă şi nimeni nu o poate întoarce, doar să cumpere din nou denumirea", a completat Dragomir.

Fostul şef al Ligii susţine că Gigi Becali va putea folosi numele Steaua, doar dacă va alătura încă un cuvânt: "Dacă îi zice numai Steaua, nu are voie. Dacă îi zice Noua Stea, New Steaua, Steaua lui Becali, Steaua Sfântul Gheorghe sau Steaua lui Iisus, pentru că el e credincios, atunci poate să îi spună oricum, numai Steaua nu. Dacă s-ar numi Steaua Becali, atunci lumea l-ar urî pe Gigi".

Instanţa supremă a anulat printr-o decizie irevocabilă marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali în procesul intentat de Clubul Sportiv al Armatei.

Mai multe