După maşină, Balotelli are şi ghete camuflate!

4 aprilie 2013 9:38   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Mario Balotelli a uimit pe toată lumea în urmă cu câteva luni, când încă juca pentru englezii de la Manchester City.  Atacantul a apărut atunci la un antrenament cu maşina sa, un senzaţional model Bentley Continental GT, în valoare de 250.000 de euro, vopsit în culorile armatei.

Ieri, un producător de încălţăminte sportivă a scos pe piaţă nişte ghete de joc speciale, vopsite la fel ca maşina sa şi cu mesajul: Balo is back, alături de steagul Italiei. Provocarea lansată este următoarea: Are Balotelli curaj să şi joace cu ele într-un meci oficial? Cunoscându-i nonconformismul, de ce nu?

Alte nebunii ale lui Mario:

- A făcut sex cu un topmodel la etajul vilei sale în timp ce prietena sa îl aştepta la parter- Şi-a dat foc la casă după ce a lansat două artificii pe geamul de la baie- A aruncat cu săgeţi de darts de la balcon în juniorii lui Manchester City- În timpul unui meci al lui Manchester City, când era rezervă, stătea pe bancă şi se juca cu iPad-ul- Mama lui l-a trimis la cumpărături să-i aducă un fier de călcat. A venit după cinci ore cu o camionetă din care s-au descărcat o trambulină gigant, două scutere Vespa şi un set de tenis de masă.- A plătit la club amenzi în valoare de 350.000 de euro- Maseratiul său a fost ridicat de 27 de ori de poliţie pentru că era parcat neregulamentar- A intrat prin efracţie într-o închisoare de femei în 2010

Mai multe