Dzeko, eliminat pentru că şi-a dezbrăcat un adversar

14 noiembrie 2016 12:26   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Partida dintre Grecia şi Bosnia & Herţegovina, disputată aseară, pe Georgios Karaiskakis din Atena, a fost foarte tensionată. Ambele echipe doreau să rămână aproape de liderul Belgia şi jucătorii s-au dat în stambă din cauza excesului de zel.

Cea mai controversată fază a avut loc în minutul 78, când scorul era 1-0 pentru oaspeţi după autogolul portarului grec, Karnezis. Edin Dzeko, vedeta Romei şi a naţionalei Bosniei, a scăpat spre poarta adversă, dar Papastathopoulos, fundaşul Borussiei Dortmund, l-a talonat foarte agresiv, până când l-a doborât. Grecul nu s-a oprit aici şi a vrut să-i ia mingea din mâinile lui Dzeko, încălecând practic peste bosniac. Dzeko l-a tras de picioare, iar apoi a avut un gest necugetat, dându-i şortul jos şi lăsându-l pe Papastathopoulos în chiloţi. S-a creat un meleu, jucătorii celor două echipe îmbrâncindu-se şi fiind la un pas să se ia la bătaie. După calmarea spiritelor, Dezko a fost eliminat pentru lăsarea aproape lafundul gol a lui Papastathopoulos, iar Kyriakos Papadopoulos a văzut roşu pentru un gest nesportiv făcut în acele incidente.

10 la 10 le-a fost mai uşor grecilor, care au egalat în al cincilea minut de prelungire prin Tzavellas şi rămân pe loc de baraj, la trei puncte peste Bosnia.

Mai multe