E cel mai bine plătit antrenor din lume, dar nu şi-a dat geaca de 600 de euro

26 ianuarie 2018 17:53   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Manchester City a făcut marţi o vizită la Bristol, unde a jucat returul semifinalei de Carabao Cup, nimic altceva decât Cupa Ligii rebrenduită după numele noului sponsor american, o băutură energizantă.

După 2-1 pe Etihad, "cetăţenii" au câştigat cu 3-2 şi pe Ashton Gate şi calificarea în finala cu Arsenal, de pe Wembley, n-a fost decât o formalitate. După ce că n-a avut nici o milă pe teren de jucătorii echipei din liga a doua, City a fost sfidătoare şi la final. Mai bine spus antrenorul ei, care a refuzat propunerea fair-play a unui fotbalist al gazdelor. Mai exact, Aden Flint, fundaşul central de la Bristol care a marcat şi un gol în returul de marţi, l-a abordat pe Guardiola la finalul jocului şi l-a rugat pe acesta să facă schimb de îmbrăcăminte. El urma să-i ofere tricoul cu număr 4, iar Pep ar fi trebuit să-i dea geaca lui de fiţe de la Stone Island. Tehnicianul spaniol a zâmbit, dar a spus nu ofertei, din motive lezne de înţeles. Tricoul lui Flint marca "Bristol Sport", o firmă locală aproape necunoscută în Europa, costă 40 de euro, iar geaca lui Guardiola se vinde online cu minimum 600 de euro, în funcţie de model. 

Flint a şi postat pe contul său de Twitter o fotografie cu el şi Guardiola captată chiar în momentul când acesta refuză schimbul. Urât din partea ibericului, mai ales dacă ne gândim că acesta e cel mai bine plătit antrenor din lume cu un salariu de aproape 18 milioane de euro pe sezon. 

Mai multe