E oficial! Laurenţiu Reghecampf, demis de la Al Hilal

16 februarie 2015 8:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf a fost demis de la echipa Al Hilal, duminică seară, a anunţat gruparea saudită pe site-ul oficial.

"Al Hilal a decis să pună capăt contractului lui Laurenţiu Reghecampf şi îi mulţumeşte pentru eforturile depuse în acest sezon. Până la numirea unui nou staf, echipa va fi condusă de Ciprian Panait", a anunţat Al Hilal, potrivit mediafax.ro.

Laurenţiu Reghecampf a câştigat sezonul 2013-2014 cu Steaua, iar din vara anului 2014 este antrenor la Al Hilal. În vârstă de 39 de ani, a mai antrenat formaţiile: Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, FC Snagov şi Concordia Chiajna. Reghecampf a pierdut vineri finala Cupei Prinţului Arabiei Saudite.

Şi-a trimis bagajele acasă

Demiterea lui Reghecampf era ca şi sigură, aşa că tehnicianul s-a pregătit de ceva timp să revină în ţară. Românul şi-a trimis deja în ţară o mare parte dintre lucrurile personale. Conform unui ziar din Arabia a scris că fostul stelist a trimis acasă inclusiv maşina Bentley primită cadou de la şeici. 

Cosmin Olăroiu i-ar putea lua locul

Presa saudită a avansat numele lui Cosmin Olăroiu ca posibilă variantă pentru banca lui Al-Hilal. Oli se află şi el într-o situaţie delicată la echipa Al-Ahli din Emirate, spulberată vineri pe teren propriu (0-4 cu Al-Wasl). Astfel, nu e exclus ca Olăroiu să-i ia locul lui Reghecamp, cu atât mai mult cu cât e apreciat la Al-Hilal, formaţie pe care a mai antrenat-o cu succes în perioada 2007-2009.

Mai multe