Ea e "muza" lui Isăilă de la Astra - EXCLUSIV

18 august 2014 22:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Se spune că în spatele oricărui bărbat puternic stă o femeie la fel de puternică. Zicala este valabilă şi în cazul familiei Isăilă. Daniel, antrenorul celor de la Astra Giurgiu, duce o viaţă extra-sportivă liniştită alături de Valentina, soţia sa, şi de cele trei fete pe care cuplul le are.

Tehnicianul Daniel Isăilă tace şi face. Cam aşa s-ar rezuma activitatea lui la Astra, echipă cu care a cucerit Cupa României, sezonul trecut, Supercupa şi a ajuns până în play-off-ul Ligii Europa. Un tip deloc prezent în peisajul monden autohton, Isăilă are grijă să-şi ţină cât mai departe familia de ochii curioşilor.

Tocmai de aceea, imaginile surprinse zilele trecute de fotoreporterii Click! sunt extrem de valoroase.

Antrenorul Astrei a luat o cină târzie, până după miezul nopţii, la un cochet restaurant din Bucureşti alături de o femeie. Nimeni alta decât Valentina, soţia lui. Fosta sportivă de performanţă – a făcut parte din lotul naţional de scrimă, colegă de echipă cu Laura Badea şi Roxana Scarlat - şatena l-a felicitat pentru victoria obţinută în ultima etapă de campionat, în faţa celor de la Iaşi, şi a sărbătorit alături de antrenor, într-un cadru restrâns. Valentina şi Daniel Isăilă au împreună trei fete, Doris Carolina (11 ani), Ribana Lucia (5 ani şi jumătate) şi Melisa Antonia (3 ani şi jumătate).

Mai multe