Echipa Barcelonei a dat în mintea copiilor

23 mai 2016 21:15   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Barça a triumfat duminică în faţa celor de la Sevilla, 2-0, dar la festivitatea de premiere nu jucătorii şi antrenorii au fost în centrul atenţiei, ci copiii lor.

„Extratereştrii” au avut nevoie de prelungiri pentru a cuceri trofeul. S-au impus cu 2-0 în prelungiri, goluri Alba şi Neymar, Messi fiind cel care a pasat decisiv de fiecare dată. „Am luptat din greu, am suferit, dar în final am reuşit să câştigăm împreună”, a spus starul echipei.

Totuşi, vedeta a pălit în faţa fiului său Thiago, adus pe teren de mama sa, Antonella. La fel au procedat şi ceilalţi jucători sau cei din staff-ul tehnic, iar în scurt timp aveai impresia că grădiniţa Barcelonei s-a mutat pe gazonul de pe „Calderon”. Tehnicianul Luis Enrique sau Neymar îşi duceau copiii pe umeri, micuţii având în mâini şi câte o copie în miniatură a Cupei, Suarez îşi strângea urmaşii în braţe, iar apoi, la poza de grup, tot juniorii au apărut în cadrele restrânse ale trofeului. “Să faci dubla e dificil, să câştigi de două ori la rând e deja un reper. Mă consider catalan şi nu pot fi mai mândru de atât. Avem o echipă de campioni, iar în acest sezon am obţinut patru trofee din cele şase puse în joc”, a spus euforic antrenorul Enrique. 

Mai multe