Edi Iordănescu a câștigat primul său trofeu ca antrenor

15 iulie 2018 11:55   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Victorios cu CFR Cluj, în Supercupa României, Edi Iordănescu a câștigat primul său trofeu ca antrenor. După meci, acesta a declarat că jucătorii săi au arătat că au caracter şi au conştientizat importanța meciului cu CS Universitatea Craiova.

Aflat la primul meci oficial pe banca lui CFR Cluj, Iordănescu a spus: "Era important pentru mine, pentru echipă, pentru club, pentru suporteri, să debutăm cu dreptul. Băieţii au conştientizat importanţa jocului. Aveam un pic de teamă să nu intre într-o zonă de automulţumire. Au dovedit caracter, sunt mândru să antrenez jucători cu atâta calitate. Echipa a răspuns bine. Am început bine prima repriză, ne-am creat ocazii. În partea a doua a primei reprize ne-am mai pierdut ritmul. La pauză cred că am reuşit să punem la punct anumite lucruri şi repriza doua am controlat-o în mare măsură şi până la urmă victoria este meritat. Şi cei care au început jocul şi cei care au intrat au făcut-o bine. Am jucători cu multă valoare, cu mult caracter", a spus Iordănescu la Digi Sport.Tânărul antrenor a declarat că gruparea la care este acum este una stabilă financiar. "Nu e cazul ca alte cluburi să se îngrijoreze de situaţia noastră, suntem stabili. Este un club extrem de solid din toate punctele de vedere", a adăugat tehnicianul, care a subliniat și meritele fostului antrenor al echipei CFR Cluj: "Dan Petrescu a avut rolul pe care l-a avut, suntem şi datorită lui aici".

CFR Cluj a câştigat Supercupa României, sâmbătă seară, învingând cu  1-0 deţinătoarea Cupei, CS Universitatea Craiova, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, din Craiova, în prezența a 25.000 de spectatori. Unicul gol al partidei de sâmbătă a fost marcat de Juan Culio, în minutul 78, dintr-un penalty acordat după un fault al lui Răzvan Popa la Omrani. 

CFR Cluj a mai câştigat Supercupa în 2009 şi în 2010. 

Mai multe