Eliminarea din Ligă doare: „diavolii” lui Mourinho se înţeapă între ei

14 martie 2018 14:08   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Unul dintre jucătorii de la Manchester United şi-a acuzat colegii pentru eliminarea din Liga Campionilor.

Echipa lui Jose Mourinho a irosit pe teren propriu o calificare pe care o avea în mână. După catastrofa cu FC Sevilla (1-2, după 0-0 în tur), atacantul Lukaku s-a declarat dezamăgit de prestaţia celorlalţi „diavoli”.

Vestiarul celor de la Manchester United a luat foc în urma eşecului de marţi seară care i-a scos pe britanici din Liga Campionilor, încă din faza optimilor. Belgianul Romelu Lukaku a marcat singurul gol al lui United în cele două meciuri cu Sevilla, dar reuşita sa a venit târziu, la 0-2, atunci când puţine se mai puteau face. La final, Lukaku a avut o reacţie rar întâlnită la acest nivel. „Ceva a fost în neregulă, unii jucători s-au ascuns”, a declarat atacantul de culoare la cald, într-un interviu în zona mixtă a arenei „Old Trafford”.

Ulterior, dându-şi seama că spusele sale vor face valuri printre colegi, Lukaku a dat-o la întors şi a susţinut că, de fapt, fotbaliştii lui United „s-au ascuns la vestiare”, nu pe teren, aşa cum s-a înţeles iniţial. Oricum ar fi, e clar că Manchester United a intrat în criză, pierzând principalele două obiective ale sezonului, campionatul Angliei şi Liga Campionilor.

Mai multe