Emilian Dolha vrea să ajungă pe coperta unei reviste

23 septembrie 2015 23:55   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Portar la Dinamo sau Rapid, Emilian Dolha e în prezent liber de contract şi automat are mai mult timp să se dedice pasiunii sale, fitness-ul. Iar acum vrea ca toată lumea să ştie acest lucru.

Zilele trecute el şi-a trimis poza la bustul gol celor de la Men’s Health, în speranţa că va deveni „Men’s Health Cover Model 2015”. Goalkeeperul ce a evoluat în campionatul polonez sau în Liga I la echipe ca Dinamo şi Universitatea Cluj e acum în aşteptarea unor oferte avantajoase. În vară şi-a încheiat socotelile cu clujenii, a tratat cu formaţii din eşaloanele secunde din ţară, însă nu le-a dat curs.

A preferat să-şi cultive hobby-ul, sala de forţă. Cu un fizic de invidiat, el şi-a atras de când era la “câini” porecla Rambo, însă în spatele imaginii de model stau multe ore de muncă, foştii colegi povestind că el făcea zilnic sute de abdomene sau flotări.

Acum s-a gândit să profite şi lângă poza reprezentativă le-a transmis organizatorilor concursului mesajul: “Îmi doresc ca prin exemplul personal să îndrum oamenii şi în special adolescenţii să practice un sport, şi mai mult de atât vreau să dovedesc că şi prin fotbal se poate atinge o formă fizică de invidiat. Mă bazez pe imaginea mea de sportiv de performanţă şi pe povestea din spatele ei pentru a câştiga această competiţie”.

Mai multe