Emiliano Sala ar fi trebuit să fie în alt avion! Cum se apără Cardiff City

1 martie 2019 8:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Willie McKay susține că echipa i-a propus lui Emiliano Sala să vină cu un avion de pasageri, însă argentinianul ar fi refuzat. Fotbalistul de 28 de ani a murit după ce aeronava privată în care se afla s-a prăbușit în Canalul Mânecii.

Emiliano Sala a refuzat oferta Cardiff City de a se îmbarca într-un avion de pasageri, conform unor mesaje de pe WhatsApp care au ieșit la iveală recent. Argentinianul a refuzat, spunând că a aranjat un alt zbor cu ajutorul fostului impresar Willie Mckay. El este și cel care l-a ajutat să obțină 15 milioane de lire de le Cardiff, deși nu mai este un impresar „cu acte în regulă”. McKay a spus presei că a vrut să îl ajute pe fiul său, Mark, care este impresar la Nantes.

Mckay, în război cu Cardiff City

Mesajele au fost făcute publice de către Ouest-France și vin la scurt timp după ce McKay i-a acuzat pe cei de la Cardiff City că l-au abandonat pe Sala. Reprezentanții echipei din Țara Galilor au negat vehement acuzațiile și au declarat că i-au pus la dispoziție un zbor lui Emiliano Sala, însă acesta a preferat să meargă cu avionul său privat. Willie McKay a mai spus despre Cardiff City că sunt „o rușine” și că după ce au încheiat un contract valoros cu Emiliano Sala, l-au abandonat complet și l-au lăsat să-și găsească singur un avion. Mesajele făcute publice de ziarul francez îl contrazic, el fiind omul care l-a convins, de fapt, să meargă cu avionul privat care i-a adus în cele din urmă moartea. 

Mai multe