Emoţii cu Cristiano Ronaldo! Pierde finala Ligii Campionilor?

7 mai 2018 11:56   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Accidentat în derby-ul cu Barcelona, Cristiano Ronaldo le dă emoţii madrilenilor în vederea confruntării cu Liverpool de la 26 mai.

Cu mai puţin de trei săptămâni până la finala Ligii Campionilor, Ronaldo e nevoit să treacă peste o entorsă la gleznă suferită duminică seară, la Barcelona.

Fără miză din punct de vedere al clasamentului, „El Clasico” Barca – Real (2-2) a însemnat doar o încleştare de orgoliu între cele două mari rivale. Atât Leo Messi cât şi Cristiano Ronaldo şi-au făcut loc pe tabela de marcaj, însă portughezul a avut cel mai mult de suferit. Chiar la faza golului din minutul 14, CR7 a ieşit şifonat după contactul cu Gerard Pique, iar grimasele sale au lăsat de înţeles că nu e vorba de o accidentare uşoară.

Ronaldo a rămas pe teren până la pauză, dar n-a mai ieşit de la vestiare, Zinedine Zidane preferând să-şi menajeze starul. „Nu ştiu sigur ce are, el spune că nu e mare lucru. Vom face analize şi vom vedea exact ce s-a întâmplat”, a spus tehnicianul francez.

În cel mai fericit caz, Ronaldo se va alege cu o entorsă uşoară şi va reveni la timp la antrenamente pentru a putea juca la 26 mai finala Ligii Campionilor contra lui Liverpool. Totuşi, până la verdictul definitiv al medicilor, oficialii Realului s-au temut de ce e mai rău, adică de o absenţă a lui Cristiano în marele meci de la Kiev.

Mai multe