Era să moară după ce a fost eliminat de la Euro. Vezi ce a păţit Smalling în Bali!

5 iulie 2016 12:07   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Anglia a fost eliminată de Islanda în optimi la Euro 2016 şi a trebuit să plece acasă mai devreme decât spera. Totuşi, majoritatea jucătorilor n-au fost chiar atât de supăraţi, aceştia plecând prin tot felul de vacanţe exotice, ca să-şi încarce bateriile. Unul era însă să-şi piardă viaţa.

Fundaşul Chris Smallig ales plajele însorite din Bali, Indonezia, iar acolo nu s-a dat în lături de la nimic. A încercat chiar şi placa de surf, deşi nu e deloc un profesionist în domeniu. Jucătorul lui Manchester United a căzut chiar ieri şi s-a lovit cu capul de o stâncă, fiind la un pas de tragedie. Acesta a fost imediat transportat la un spital din zonă, iar ceilalţi pacienţi n-au ezitat să-l fotografieze chiar pe targă, bandajat la cap, în momentul când l-au recunoscut. The Sun a primit fotografia şi a făcut-o publică în Anglia, fap care nu prea l-a încântat pe Jose Mourinho, noul antrenor al "Diavolilor". Smalling, 26 de ani, e acum bine şi a scăpat cu doar câteva vânătăi şi o arcadă spartă, dar i-a trecut glonţul pe la ureche şi trebuie să fie mai atent în vacanţă.

Manchester United a infirmat incidentul și a scris pe site-ul oficial că Smalling a fost internat după ce a leșinat din cauza unei intoxicații alimentare. Nu e însă de mirare că se încearcă ascunderea accidentului chiar de către jucător. Fotbaliştii n-au voie să practice nici în vacanţă sporturi periculoase, care i-ar putea accidenta, iar dacă încalcă aceasă regulă riscă amenzi grase, nedecontarea cheltuielilor de spitalizare şi chiar excluderea din lot.

Mai multe