Eric Bicfalvi, gol în Rusia, Torje a înscris în Turcia!

24 septembrie 2017 18:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fotbalistul echipei ruse FK Ural, Eric Bicfalvi, a înscris un gol şi a pasat decisiv pentru Aleksei Evseev în meciul câştigat pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Tosno. De asemenea, Gabi Torje a marcat, dar Karabukspor a pierdut cu Yeni Malatyaspor, scor 2-4.

Bicfalvi a punctat din penalti în minutul 55 şi a pasat decisiv pentru Evseev în minutul 9. Primul gol al învingătorilor a fost înscris de Chanturia, în minutul 5, din penalti. Pentru Tosno a înscris Nikola Trujic, în minutul 85, iar Mirzov a fost eliminat, în minutul 90+3.

Echipa lui Bicfalvi ocupă locul 6 în clasament, cu 16 puncte. Lider este Zenit Sankt Petersburg, cu 24 de puncte.

Apoi, în Turcia, jucătorul echipei Karabukspor, Gabriel Torje, a înscris un gol în meciul pierdut acasă, scor 2-4, în faţa formaţiei Yeni Malatyaspor, în etapa a şasea a campionatului. Torje a intrat pe teren în minutul 46, în locul lui Cristi Tănase, golul său venind în minutul 84. Celălalt gol al gazdelor a fost înscris de Mustapha Yatabare, în minutul 56, din penalti. Pentru oaspeţi au punctate Yalcin Ayhan ’15, Adem Buyuk ’39, Eren Tozlu ‘45+3 şi Khalid Boutaib ’89.

La Karabukspor, Paul Papp, Valerică Găman şi Gheorghe Grozav au fost integralişti.

Mai multe